Posted by: Alfred | September 18, 2009

Perkembangan Tungku Beach Resort 17/09/2009

Helo semua, akhirnya terupdate juga blog ni walaupun selalu sibuk dengan peta….

Kali ni mau cerita perkembangan yang sedang giat berjalan lancar di pantai ni.. Ya, ada penambahan rumah baru dua biji dan jambatan menyeberan sungai untuk memancing. Jadi paparan kali ni lebih fokus kepada perkembangan yang ada la.. lain cerita tak dapat lagi. Selain tu gambar yang tidak seberapa, ada juga dipaparkan Cadangan Pelan Pembangunan Tungku Beach Resort (TBR) yang terkini.. yang tu cadangan ja lah.. jadi tak jadi, ubah tak ubah 2 kemudian cerita lah… Mari tengok apa yang ada setakat ni……………………… macam biasa…… tengok sendiri gambar yang ada, tapi ada masa boleh melawat ke pantai sambil menikmati tiupan angin yang menyeronokan… boleh hilangkan masalah mental dan tekanan kerja (yang saya alamilah)…..

Yang nampak macam plan tu pula Master Plan TBR.. perancangan mengikut kesesuaian tapak. Yang ada kelapa dan pokok tu semua mengikut posisi bentuk muka bumi asal yang ada. Kalau ada cadangan tambahan dan idea dialu2kan agar boleh memenuhi permintaan umum.. Tapi kalau comment pasal tak cantik tu tak payah la, sebab saya pun tak tau macam mana mau kasi cantik.. cukup2 untuk mata menandang saja.. ni tukang lukis plan kampung2 ja.. tak da duit mau upah orang lukis… kakakaka


Responses

  1. ada air kon kah?


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: